Ατρόμητος - Παναιτωλικός 2-0

Ατρόμητος - Παναιτωλικός 2-0

bet365

Κερδίζοντας και το δεύτερο ματς με το ίδιο σκορ (2-0) ο Ατρόμητος απέκλεισε τον Παναιτωλικό και... πέφτει πάνω στον Ολυμπιακό στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος!

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου πανηγύρισε η ομάδα του Ατρομήτου, που ολοκλήρωσε το έργο της, επικράτησε του Παναιτωλικού με 2-0 και σφράγισε το εισιτήριο για την φάση των «8». Όλη η δουλειά, βέβαια, είχε γίνει στο πρώτο παιχνίδι, όταν το «αστέρι» είχε επικρατήσει με το ίδιο σκορ και είχε σοβαρό προβάδισμα.

Έτσι, οι παίκτες του Παράσχου χειρίστηκαν έξυπνα το παιχνίδι, άφησαν τα «καναρίνια» να κυνηγούν το παιχνίδι, να σπαταλήσουν δυνάμεις και την κατάλληλη στιγμή χτύπησαν στην κόντρα. Συγκεκριμένα, στο πρώτο μέρος οι Αγρινιώτες ήταν αυτοί που έφτασαν πιο κοντά στο να ανοίξουν το σκορ, όμως ο Μπόγιοβιτς στο 19' δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στην κενή εστία, μετά από λάθος του του Σηφάκη. Ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου, πάντως, φρόντισε να επανορθώσει λίγο αργότερα, όταν με μία εντυπωσιακή εκτίναξη στο «Γ» κατάφερε να αποκρούσει την... βολίδα του Μπακάκη.

Οι γηπεδούχοι, μπορεί να μην είχαν αρκετές καλές στιγμές, όμως κατάφεραν και άνοιξαν το σκορ στο 50', βάζοντας τέλος στις ελπίδες του Παναιτωλικού. Μάλιστα, δράστης για τον Ατρόμητο ήταν ο Φυντανίδης, με απευθείας εκτέλεση φάουλ! Ο Παναιτωλικός έψαξε το... θαύμα στην συνέχεια, όμως δεν κατάφερε να απειλήσει τον Σηφάκη, με μοναδική εξαίρεση μία χαμένη φάση του Μπόγιοβιτς στο 55', λίγο πριν παραχωρήσει την θέση του στον Μπόγιοβιτς.

Μάλιστα, ο Μπρίτο φρόντισε να βάλει και το... κερασάκι στην τούρτα της πρόκρισης για τον Ατρόμητο, αφού με πολύ όμορφο, τεχνικό σουτ από μακριά στο 80', νίκησε τον Στεφανάκο και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Έτσι, ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει ακόμα μία πρόκριση, με τους φιλοξενούμενους να κρατάνε από την αναμέτρηση μόνο την επιστροφή του Κουτρομάνου στην αγωνιστική δράση. Ο αμυντικός του Παναιτωλικού, μπήκε ως αλλαγή στο 61' στην θέση του Μπακάκη και έπαιξε σε επίσημο παιχνίδι μετά από απουσία δύο και πλέον ετών.

Ατρόμητος (Γ. Παράσχος): Σηφάκης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης (81’ Παπουτσογιαννόπουλος), Μπρίτο, Μπάλλας, Γεωργίου, Φάμπιο, Ναπολεόνι (73’ Δημούτσος), Πίτου Γκαρσία (81’ Ούμπιντες).

Παναιτωλικός (Μ. Χάβος): Στεφανάκος, Καλί, Κούσας, Μελισσάς, Πασάς (39’ Σφακιανάκης), Μπακάκης (61’ Κουτρουμάνος), Παπουτσογιαννόπουλος, Νταλμά, Γοδόι, Μπικέι, Μπόγιοβιτς (57’ Μπούντιμιρ).

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα