Νιγηρία και Βολιβία αντίπαλοι της Ελλάδας

Νιγηρία και Βολιβία αντίπαλοι της Ελλάδας

Δήμος Μπουλούκος
Νιγηρία και Βολιβία αντίπαλοι της Ελλάδας

bet365

Το gazzetta.gr έμαθε τους αντιπάλους της Εθνικής στα φιλικά των ΗΠΑ, λίγες μέρες πριν από τη σέντρα του Μουντιάλ και σας τους αποκαλύπτει!

Η Εθνική ομάδα θα δώσει δύο αγώνες στις Ηνωμένες Πολιτείες, λίγο πριν από το Μουντιάλ, που θα είναι και τα τελικά τεστ ενόψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Ελλάδα έψαχνε αντιπάλους που να μοιάζουν με τις Ακτή Ελεφαντοστού, Ιαπωνία και Κολομβία, που θα αντιμετωπίσει στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Ετσι σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr οι αντίπαλοι τελικά βρέθηκαν και θα είναι η Νιγηρία και η Βολιβία και το μόνο που απομένει η ανακοίνωση των δύο φιλικών. Η Νιγηρία θα ταξιδέψει στη Βραζιλία αντιθέτως με τη Βολιβία που δεν πήρε το εισιτήριο καθώς τερμάτισε προτελευταία στον προκριματικό όμιλο της Λατινικής Αμερικής.

Οι αγώνες θα γίνουν στις 3 και στις 6 Ιουνίου στη Νέα Υόρκη, όπου η Εθνική ομάδα θα πετάξει αμέσως μετά το φιλικό με την Πορτογαλία, στις 31 Μαϊου στο Ντα Λουζ της Λισαβόνας. Το πρώτο της φιλικό θα το δώσει η Ελλάδα με τη Νότια Κορέα στις 5 Μαρτίου στο Καραϊσκάκη στις 19.00!

Και φυσικά η σέντρα στο Μουντιάλ για την ομάδα του Σάντος, είναι στις 14 Iουνίου με την Κολομβία!

 

Τελευταία Νέα