Το «αντίο» του Μιχάλη Κωνσταντίνου (vid)

Gazzetta team

bet365

Ο Μιχάλης Κωνσταντίνου ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το ποδόσφαιρο, κατά τη διάρκεια της βράβευσής του για την προσφορά του στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Ο πρώην επιθετικός του Ηρακλή, του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού αποφάσισε να κρεμάσει μια και καλή τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. «Είναι μια ιδιαίτερη τιμή για μένα. Το μέλλον θα δείξει που θα με βρει, έχουμε καιρό. Ίσως βιαστήκατε να με βραβεύσετε, για να σταματήσω το ποδόσφαιρο!», τόνισε χαρακτηριστικά, δείχνοντας τις προθέσεις του.

Κάνοντας τον απολογισμό του ξεκαθάρισε: «Ό,τι ονειρεύτηκα από μικρός το έζησα, όμως μπορώ να πω ότι αδίκησα και λίγο τον εαυτό μου. Αποχωρώ ευτυχισμένος».

Ο «Μιχαλάκης» ήταν από τον Μάιο χωρίς ομάδα και ουσιαστικά έμεναν οι... ανακοινώσεις. Στα 36 του χρόνια, ο Κωνσταντίνου σταματά τη μπάλα ως πρώτος σκόρερ της Εθνικής Κύπρου με 32 γκολ σε 88 παιχνίδια. Στην Ελλάδα έμεινε στην ιστορία για τη μετακίνησή του από τον Παναθηναϊκό, στον οποίο έπαιξε από το 2001 μέχρι το 2005, στον Ολυμπιακό.

Στους «ερυθρόλευκους» έμεινε μέχρι το 2008, ενώ έφτιαξε το όνομά του την τετραετία (1971-2001) που έπαιξε στον Ηρακλή. Στη συνέχεια, φόρεσε τη δανέλα της Ομόνοιας, της ΑΝόρθωσης και της ΑΕ Λεμεσού.

 

Τελευταία Νέα