«Ο Μαρινάκης δεν βρήκε το θάρρος να ζητήσει συγνώμη»

Gazzetta team
«Ο Μαρινάκης δεν βρήκε το θάρρος να ζητήσει συγνώμη»

bet365

Με αφορμή το ντοκιμαντέρ του Καντονά για το «αιώνιο» ντέρμπι, κύκλοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στάθηκαν στις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη και το ματς με το οφσάιντ του Κατσουράνη στο «Καραϊσκάκης».

Το ντοκιμαντέρ του Γάλλου παλαίμαχου άσου έχει φιλοξενήσει δηλώσεις στην κάμερα του Canal + του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Γιάννη Αλαφούζου, ενώ υπάρχει και η φάση με το οφσάιντ του Κατσουράνη στο «Καραϊσκάκης».

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού εξαπέλυσε επίθεση μέσω του ντοκιμαντέρ για τον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε ανοιχτά στην περίπτωση του Κωνσταντινέα, ο οποίος είδε τον φούρνο του στην Καλαμάτα να ανατινάζεται από αγνώστους, καθώς και σε περιπτώσεις ξυλοδαρμών.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού απάντησε πως μπορεί ο Αλαφούζος αν έχει στοιχεία να τα δημοσιεύσει και κύκλοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έδωσαν τη δική τους απάντηση με... επίθεση, αναφέροντας:

«Θες να αγιάσεις και δεν σε αφήνουν. Μέσα από το ντοκιμαντέρ του Ερίκ Καντονά φαίνονται ξανά οι φάσεις από το ντέρμπι της ντροπής στο Καραϊσκάκη και τα αισχρά επεισόδια που ακολούθησαν σε βάρος των παικτών του Παναθηναϊκού. Πέρασαν τρία χρόνια και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ακόμη δεν βρήκε το θάρρος να ζητήσει μία συγνώμη. Έχει δε το θράσος να εγκαλεί τον κύριο Αλαφούζο να αποδείξει όλες τις ομορφιές που συμβαίνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και να «πανηγυρίζει» γκολ οφσάιντ στις καθυστερήσεις. Η επιστήμη σηκώνει και πάλι τα χέρια ψηλά, αλλά ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο. Μέχρι και οι τυφλοί βλέπουν πως κάτω στον Πειραιά όχι απλά δεν προσπαθούν να τα κουκουλώσουν αλλά τα... χαίρονται κιόλας, ζώντας σε ένα δικό τους κόσμο»!

Δείτε ΕΔΩ το ντοκιμαντέρ του Ερίκ Καντονά...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα