Σουάρες: «Πλεονέκτημα για τη Λίβερπουλ το Τσάμπιονς Λιγκ»

Σουάρες: «Πλεονέκτημα για τη Λίβερπουλ το Τσάμπιονς Λιγκ»

Θάνος Σαρρής
Σουάρες: «Πλεονέκτημα για τη Λίβερπουλ το Τσάμπιονς Λιγκ»

bet365

Ο Λουίς Σουάρες τόνισε ότι η Λίβερπουλ μπορεί να εκμεταλλευτεί την κόπωση της Άρσεναλ, της Τσέλσι, της Μάντσεστερ Σίτι και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Ρεντς βρίσκονται στην τέταρτη θέση με 42 βαθμούς και φέτος δείχνουν ότι μπορούν να αντέξουν μέχρι τέλος στην πίεση και να διεκδικήσουν τον τίτλο. Ο Ουρουγουανός επιθετικός, ο οποίος είναι με... άνεση πρώτος σκόρερ στην Πρέμιερ Λιγκ έχοντας 22 τέρματα, απέφυγε τα μεγάλα λόγια, αλλά τόνισε πως η ομάδα του μπορεί να εκμεταλλευτεί την κόπωση των αντιπάλων.

«Όλες οι ομάδες που βρίσκονται μπροστά μας παίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε θα είναι περισσότερο κουρασμένες. Προφανώς, είναι δύσκολη η διαχείριση στην ένταση του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε κουράζει και το στρες μπορεί να σε αλλάξει. Οπότε πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό. Δεν ξέρω αν έχουμε ό,τι χρειάζεται για να πάρουμε το Πρωτάθλημα, αλλά δεν αξίζαμε να χάσουμε σε κανένα από τα ματς που παίξαμε πρόσφατα με τις top ομάδες», είπε αρχικά ο Σουάρες.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έχουμε δείξει ότι έχουμε το επίπεδο για να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό είναι πραγματικά σημαντικό, επειδή τα δύο τελευταία χρόνια δείξαμε ότι η Λίβερπουλ μπορεί να αγωνιστεί εκεί. Τώρα παίζουμε πολύ καλά, έχουμε πραγματικά καλούς παίκτες και αν συνεχίσουμε σε αυτό το επίπεδο, μπορούμε να τα καταφέρουμε».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα