«Πρόταση του ΠΑΟΚ για Μπερμπάτοφ!»

«Πρόταση του ΠΑΟΚ για Μπερμπάτοφ!»

Gazzetta team
«Πρόταση του ΠΑΟΚ για Μπερμπάτοφ!»

bet365

Σερβικά ρεπορτάζ κάνουν λόγο για πρόταση δύο εκατομμυρίων του ΠΑΟΚ στη Φούλαμ για τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ενώ ο Σαββίδης φέρεται να... ετοιμάζει αστρονομικό συμβόλαιο για το Βούλγαρο!

Η επιθυμία ενίσχυσης του ΠΑΟΚ στην επίθεση με έναν παίκτη ικανό να κάνει τη διαφορά είναι δεδομένη και τα σενάρια από Σερβία επαναφέρουν το όνομα του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ! Συγκεκριμένα, το smedia.rs, το οποίο επικαλείται πληροφορίες από τον Τύπο της χώρας, τονίζει ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι έτοιμος να προσφέρει δύο εκατομμύρια στη Φούλαμ, καθώς και ένα «χρυσό» συμβόλαιο στον παίκτη, προκειμένου να τον δελεάσει για να γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης!

Παράλληλα, οι Σέρβοι τονίζουν τις δυσκολίες ενός τέτοιου εγχειρήματος, καθώς ο ΠΑΟΚ δεν παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ αναφέρει ότι ο Σαββίδης το έχει πάρει προσωπικά, θέλοντας μετά από τόσα χρόνια η ομάδα του να κατακτήσει ένα Πρωτάθλημα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα