Λουγκάνο στο προσκήνιο για Ολυμπιακό!

Λουγκάνο στο προσκήνιο για Ολυμπιακό!

Gazzetta team
Λουγκάνο στο προσκήνιο για Ολυμπιακό!

bet365

Ο Ντιέγκο Λουγκάνο προτάθηκε στον Ολυμπιακό για το κέντρο της άμυνας και οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την περίπτωσή του.

Ο Μίτσελ θέλει να έχει τρεις ισάξιους στόπερ στη διάθεσή του ενόψει και των πολύ κρίσιμων αναμετρήσεων με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι προτάσεις από μάνατζερ στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ φτάνουν η μία μετά την άλλη τα τελευταία 24ωρα. Μία από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει οι πρωταθλητές όπως όλα δείχνουν είναι αυτή του Ντιέγκο Λουγκάνο, σύμφωνα με το «Goal».

Ο 33χρονος στόπερ με την πολύ μεγάλη καριέρα κυρίως στην Φενέρ, που πέρασε κι από τις Παρί Σ.Ζ., Μάλαγα την προηγούμενη διετία, αγωνίζεται πλέον στη Γουέστ Μπρομ. Μόλις 4 συμμετοχές μετράει ωστόσο στην αγγλική ομάδα ο Ουρουγουανός, που θέλει να βρει μία ομάδα για να αγωνίζεται, ενόψει Μουντιάλ.

Στα συν του Λουγκάνο εκτός από την αδιαμφισβήτητη κλάση του, είναι παράλληλα το γεγονός ότι έχει κοινοτικό διαβατήριο, αφού ο Ολυμπιακός δεν διαθέτει άλλη θέση ξένου, ενώ φυσικά έχει και δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Είναι δεδομένο πάντως πως η ομάδα του μεγάλου Λιμανιού θα κινηθεί για την απόκτηση αμυντικού, με την οριστική απόφαση να λαμβάνεται από τον Μίτσελ, σε συνεργασία με τους Ισά και Καρεμπέ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα