Ανακοίνωσε Γιάκοβιτς ο Άγιος Νικόλαος

Ανακοίνωσε Γιάκοβιτς ο Άγιος Νικόλαος

Άκης Παπαβλασόπουλος
Ανακοίνωσε Γιάκοβιτς ο Άγιος Νικόλαος

bet365

Τον 21χρόνο μέσο Μπόγιαν Γιάκοβιτς, που αγωνιζόταν στα Χανιά ενέταξε στο δυναμικό του ο Άγιος Νικόλαος.

Στην πραγματοποίηση της πρώτης του μεταγραφής για τον Ιανουάριο, προχώρησε ο Άγιος Νικόλαος που ήρθε σε συμφωνία με τον Κροάτη μέσο Μπόγιαν Γιάκοβιτς.Το πρώτο χειμερινό απόκτημα του ΑΟΑΝ, δοκιμάστηκε από τον προπονητή της ομάδας Νεκτάριο Στάθη τον οποίο και ικανοποίησε με την απόδοση του με τον τελευταίο να ανάβει το πράσινο φως για την απόκτηση του πρώην παίκτη των Χανίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του ΑΟΑΝ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα την απόκτηση του Κροάτη μέσου Μπόγιαν Γιάκοβιτς.

Ο 21χρονος (7/3/1992) Γιάκοβιτς αφού πρώτα πέρασε από το μικροσκόπιο του Νεκτάριου Στάθη, που εισηγήθηκε την απόκτηση του, συναντήθηκε σήμερα με τους παράγοντες της ομάδας του Αγίου Νικολάου που χειρίζονται τα μεταγραφικά και συμφώνησε να φοράει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι τη φανέλα με το αστέρι.

Ο Γιάκοβιτς μεγάλωσε και έμαθε τα μυστικά του ποδοσφαίρου στη Νορβηγία στις ακαδημίες της Μόλντε και έφτασε στα 19 του μέχρι και τη δεύτερη ομάδα της φετινής πρωταθλήτριας της σκανδιναβικής χώρας. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ασκιμ πριν βρεθεί στην Κρήτη τον περασμένο Ιούνιο για να δοκιμαστεί στον Πλατανιά.

Στην Κρήτη υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο δύο μήνες αργότερα στον Α.Ο. Χανιά μετά από εισήγηση του Μουράτ Σεροπιάν.

Ο Γιάκοβιτς που χρησιμοποιεί το ίδιο καλά και τα δύο του πόδια αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής και αναμένεται να προσφέρει πολύτιμη βοήθεια στην ανάπτυξη του παιχνιδιού του ΑΟΑΝ. Το ντεμπούτο του με τη φανέλα της νέας του ομάδας αναμένεται να γίνει στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟ Κρουσώνα.»

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα