Νέες «σειρήνες» για Μητρογκόλ

Νέες «σειρήνες» για Μητρογκόλ

Δημήτρης Τομαράς
Νέες «σειρήνες» για Μητρογκόλ

bet365

Ο Μήτρογλου επέστρεψε στα γήπεδα και οι Γερμανοί και Άγγλοι ξεκίνησαν νέο μεταγραφικό... γαϊτανάκι.

Ο διεθνής φορ επανήλθε στους αγωνιστικούς χώρους με την φανέλα του Ολυμπιακού κόντρα στον Ατρόμητο και έχοντας ένα ανανεωμένο look. Ο Μήτρογλου αναζητά ακόμα τα πατήματά του ώστε να φτάσει σύντομα σε πολύ καλό επίπεδο και να αρχίσει να... πυροβολεί τις αντίπαλες εστίες.

Στόχος του είναι να επανέλθει στους γνώριμούς του ρυθμούς. Από την άλλη όμως Γερμανοί και Άγγλοι δεν έχουν ξεχάσει τον παίκτη και στις δύο χώρες υπάρχουν και πάλι αναφορές και δημοσιεύματα για ενδιαφέρον ομάδων. Οι Ντόρτμουντ, Λίβερπουλ, Άρσεναλ, Γουέστ Χαμ και Φούλαμ είναι σύλλογοι που τον έχουν ακόμα στο στόχαστρό τους.

Φυσικά πάντα στην χειμερινή περίοδο άπαντες ψάχνονται για καλές ευκαιρίες. Νεότερες επίσημες προσφορές δεν έχουν κατατεθεί προς την πλευρά του παίκτη, όμως ερωτήσεις και διερευνητικού τύπου επαφές γίνονται κάθε λίγο και λιγάκι. Σε Γερμανία και Αγγλία επιμένουν πως θα έρθουν καινούριες προσφορές για τον ποδοσφαιριστή τον Γενάρη.

Την ίδια ώρα στην Γερμανία επανέφεραν δηλώσεις που είχε κάνει παλαιότερα στο Kicker ο παίκτης. «Δεν έχει σημασία ποιος βάζει τα γκολ. Δεν μετράει αυτό. Εγώ δεν το είδα ποτέ έτσι. Πάντα παίζω για το καλό της ομάδας. Ό,τι και εάν γίνεται, είτε σκοράρω εγώ, είτε άλλος, προσπαθώ διαρκώς για τη νίκη και με τον Ολυμπιακό και με την Εθνική», είχε πει μεταξύ άλλων ο διεθνής στράικερ.

* Η «Superdeporte» της Βαλένθια φιλοξένησε θέμα για την σχολή της περιοχής κάνοντας μνεία στην προσφορά του Νταβίντ Φουστέρ καθώς και τις βραβεύσεις που έχουν γίνει προς το πρόσωπό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα