Στα υπ΄ όψιν του Παναθηναϊκού ο Σηφάκης!

Στα υπ΄ όψιν του Παναθηναϊκού ο Σηφάκης!

Νίκος Αθανασίου
Στα υπ΄ όψιν του Παναθηναϊκού ο Σηφάκης!

bet365

Στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr εκτιμούν τον διεθνή πορτιέρο, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Ατρόμητο!

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός που έγινε στον Παναθηναϊκό από τους Νταμπίζα-Αναστασίου το περασμένο καλοκαίρι έφερε στο «τριφύλλι» αξιόλογους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν βοηθήσει τους «πράσινους» να παρουσιάζουν μία πολύ καλή εικόνα και πάνω απ΄ όλα να βάζουν τις βάσεις για την επόμενη χρονιά. Οι «πράσινοι», όπως είναι γνωστό, έχουν πάντα ανοιχτές τις «κεραίες» τους και ήδη έχει αρχίσει το ψάξιμο για το καλοκαίρι που έρχεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr μία από τις περιπτώσεις που βρίσκονται στα υπ' όψιν είναι αυτή του διεθνή πορτιέρο, Μιχάλη Σηφάκη! Ο διεθνής άσος του Ατρομήτου μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και στον Παναθηναϊκό εκτιμούν τις δυνατότητες του, πιστεύοντας πως βάσει και των οικονομικών δεδομένων, πρόκειται για μία αξιόλογη περίπτωση. Εξάλλου, ο Σηφάκης θα μπορούσε να παίξει διπλό... ρόλο στο Κορωπί! Είτε συνθέτοντας ένα πολύ δυνατό δίδυμο ανταγωνισμού με τον Στέφανο Καπίνο είτε αποτελώντας την βασική επιλογή σε περίπτωση που ο νεαρός τερματοφύλακας έφερνε αξιόλογη πρόταση από το εξωτερικό και αποχωρούσε από το «τριφύλλι».

«Δεν κοιτάμε τερματοφύλακα»

Από κει και πέρα, άμεση ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία ξεκαθάρισε πως δεν έχει ασχοληθεί με την συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς δεν υπάρχει ενδιαφέρον για την θέση του πορτιέρο αυτή την στιγμή.

«Με αφορμή δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο στα υπ’ όψιν του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο διεθνής τερματοφύλακας Μιχάλης Σηφάκης αυτό που τονίζεται από το επιτελείο της ομάδας είναι ότι «ο Παναθηναϊκός δεν έχει ασχοληθεί τόσο με τη συγκεκριμένη περίπτωση γκολκίπερ όσο και γενικότερα με οποιαδήποτε άλλον για τη θέση αυτή» τόνιζαν χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα