Τρίκαλα - Δωτιέας Αγιάς 2-0

Άκης Παπαβλασόπουλος
Τρίκαλα - Δωτιέας Αγιάς 2-0

bet365

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους πέτυχαν τα Τρίκαλα που επικράτησαν στην έδρα τους με 2-0 του Δωτιέα Αγιάς.

Σ΄ένα παιχνίδι στο οποίο οι γηπεδούχοι είχαν από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα, όντας καλύτεροι από την ομάδα της Λάρισας κατάφεραν στο 20΄ να ανοίξουν το σκορ με τον νεοαποκτηθέντα από τον Τύρναβο Καραγιάννη.

Πέντε λεπτά πριν το ημίχρονο το συγκρότημα του Τίμου Καβακά έφτασε κοντά στο 2-0 χωρίς ωστόσο να το πετύχει καθώς το σουτ του Πέντσα χτύπησε στο πόδι του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Μάντζαρη και κατέληξε σε κόρνερ.

Στην επανάληψη οι «κυανέρυθροι» επδιώξαν το δεύτερο τέρμα το οποίο και τελικά κατάφεραν να πετύχουν στο 72΄ με τον Πέντσα. Τρία λεπτά μετά ο Ψωμιάδης για λογαριασμό των γηπεδούχων απέκρουσε την προβολή του Πετριδέλη διατηρώντας το υπάρχον σκορ.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Τίμος Καβακάς): Ψωμιάδης, Μ. Ηλίας, Κάλφας (76’ Φορτούνης), Λουϊζίδης, Πάτρας, Στάμος, Χαλιμπάκης (90’ Ιωαννίδης), Μπόντε, Καραγιάννης, Α. Τεντολούρης (56’ Μυριώνης), Πέντσας.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Μάντζαρης, Ριζούλης, Γκόνης, Τσιανάκας, Καρλιάμπας (46’ Κατσίκης), Πετριδέλης, Τσατσαλίδης, Νταούλας, Λούγκος (36’ Λώττας), Τσιρογιάννης (65’ Δαγιάλης), Τσιλούλης.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα