Γλύκος: «Όνειρο η Εθνική»

Γλύκος: «Όνειρο η Εθνική»

Απόστολος Παγώνης
Γλύκος: «Όνειρο η Εθνική»

bet365

Ο Παναγιώτης Γλύκος τόνισε πως οι καλές εμφανίσεις θα έρθουν μέσα από τα παιχνίδια και ότι ελπίζει στο όνειρο να αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα.

Στο όνειρο της Εθνικής ελπίζει ο Παναγιώτης Γλύκος, όπως δήλωσε ο ίδιος μετά το τέλος του ματς, με τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ να τονίζει πως μέσα από τα παιχνίδια θα έρθουν και οι καλές εμφανίσεις. Αρχικά, μίλησε για το παιχνίδι και τη νίκη επί του Παναιτωλικού.

«Ξέραμε πως είναι καλή ομάδα ο Παναιτωλικός και στην έδρα του παίρνει περισσότερους βαθμούς, στα εκτός όχι και τόσο. Σε μερικές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο βγήκαν οι αντεπιθέσεις τους αλλά αντεπεξήλθαμε καλά. Ανεβήκαμε περισσότερο στο δεύτερο και πήραμε τους τρεις βαθμούς που είναι πολύ σημαντικοί. Μέσα από τα παιχνίδια θα έρθουν και οι καλές εμφανίσεις.

Στα δύο τελευταία δεν ήμασταν και τόσο καλοί. Ωστόσο, το σημαντικότερο είναι η νίκη και αυτή καταφέραμε και πήραμε και συνεχίζουμε με το επόμενο ματς. Το γκολ απ' ότι φάνηκε θα έκρινε το παιχνίδι. Ήμασταν εμείς αυτοί που το πετύχαμε και κερδίσαμε και είναι σημαντικό που συνεχίζουμε το σερί των νικών», είπε για να αναφερθεί και στο κεφάλαιο Εθνική.

«Στο πίσω μέρος του μυαλού μου υπάρχει η Εθνική, αλλά προτρέχουμε πολύ! Κοιτάω το κάθε παιχνίδι που είναι το πιο σημαντικό για να φτάσω εκεί βήμα-βήμα. Αν τα πράγματα πηγαίνουν καλά και ο προπονητής μου, μου δίνει τη δυνατότητα, ελπίζω σε αυτό το όνειρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα