Είκοσι μέρες σε Κομπότη

Φώτης Καρακούσης
Είκοσι μέρες σε Κομπότη

bet365

Με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 20 μέρες και πρόστιμο 2.500 ευρώ, τιμωρήθηκε ο πρόεδρος του Λεβαδειακού Γιάννη Κομπότη.

Βαριά τιμωρία για τον πρόεδρο του Λεβαδειακού για την συμπεριφορά του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα. Συγκεκριμένα ο Γιάννης Κομπότης τιμωρήθηκε με 20 μέρες απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και πρόστιμο 2.500 ευρώ.

Η συγκεκριμένη ποινή της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας είχε να κάνει με την 17η αγωνιστική, ενώ όσον αφορά την 18η, οι Άρης, Ολυμπιακός, Παναιτωλικός και ΠΑΟΚ τιμωρήθηκαν με χρηματικά πρόστιμα, ενώ στον Εργοτέλη επιβλήθηκε η ποινή της επίπληξης.

Αναλυτικά η αποφάσεις έχουν ως εξής: «Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 18ης Αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Αρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Εργοτέλης, Ν. Κουνδουράκη (γυμναστή) : Για τη συμπεριφορά του γυμναστή κ.Ν. Κουνδουράκη: επιβάλλει την ποινή της επίπληξης.

Γ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ Παναιτωλικός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.

Ε) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Η κάτωθι απόφαση αφορά την 17η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Λεβαδειακός, Ι.Κομπότη (Πρόεδρο): Για τη συμπεριφορά του προέδρου κ.Ι.Κομπότη: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ.Ι. ΚΟΜΠΟΤΗ την ποινή α) της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για είκοσι (20) ημέρες και β) τη χρηματική ποινή των δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ».

 

Τελευταία Νέα