Απαντά μέχρι τέλος του μήνα ο Λαγός

Απαντά μέχρι τέλος του μήνα ο Λαγός

Gazzetta team
Απαντά μέχρι τέλος του μήνα ο Λαγός

bet365

Ο Παναθηναϊκός έδωσε διορία στον Τάσο Λαγό να απαντήσει μέχρι το τέλος του μήνα στην πρόταση ανανέωσης που του έχει κάνει.

Το συμβόλαιο του νεαρού μέσου με το τριφύλλι λήγει το καλοκαίρι και σύμφωνα με τη SportDay, η πράσινη ΠΑΕ του έδωσε προθεσμία να απαντήσει μέχρι το τέλος του μήνα.

Ο 21χρονος μέσος δεν έχει απαντήσει εδώ και καιρό και από τη στιγμή που μπορεί από τώρα να συμφωνήσει για το καλοκαίρι σε όποια ομάδα επιθυμεί και φαίνεται πως η καθυστέρηση στην απάντησή του κάνει πολλούς να πιστέψουν πως κάτι περιμένει.

Οπως γράφει το δημοσίευμα, ο Τάσος Λαγός φέρεται πως περιμένει πρόταση από Βέλγιο ή Γερμανία, αλλά τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν έχει προκύψει κάτι συγκεκριμένο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα