Το 33 διάλεξε ο Κροάτης που ξεκίνησε ατομικό!

Το 33 διάλεξε ο Κροάτης που ξεκίνησε ατομικό!

Νίκος Αθανασίου
Το 33 διάλεξε ο Κροάτης που ξεκίνησε ατομικό!

bet365

Ο Μλάντεν Πέτριτς αποδείχθηκε... ταύρος, αύριο θα παρουσιαστεί στην Λεωφόρο ενώ θα φορά το νούμερο 33 στην πράσινη φανέλα!

Ο Παναθηναϊκός ζει και αναπνέει στους ρυθμούς της μεγάλης μεταγραφής του Μλάντεν Πέτριτς! Ο Κροάτης σούπερ σταρ ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα την Τετάρτη στο Κορωπί ενώ οι ιατρικές του εξετάσεις ήταν άψογες! Κατά την διάρκεια της ημέρας θα ρυθμιστούν και οι τελευταίες καθαρά τυπικές λεπτομέρειες, αύριο θα ανακοινωθεί και το μεσημέρι της Πέμπτης θα πατήσει για πρώτη φορά Λεωφόρο, όπου και θα παρουσιαστεί επίσημα στους εκπροσώπους του Τύπου. Μάλιστα, ο Κροάτης διάλεξε και τον αριθμό που θα τον... συντροφεύει στην πράσινη φανέλα και αυτός δεν είναι άλλος από το 33!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα