Ερυθρόλευκο «όχι» σε ΑΠΟΕΛ για Παπάζογλου

Ερυθρόλευκο «όχι» σε ΑΠΟΕΛ για Παπάζογλου

Δημήτρης Τομαράς
Ερυθρόλευκο «όχι» σε ΑΠΟΕΛ για Παπάζογλου

bet365

Αρνητικά απάντησε στην κρούση του ΑΠΟΕΛ για τον Τάσο Παπάζογλου ο Ολυμπιακός με τον παίκτη να πρόκειται να δηλωθεί στην λίστα της UEFA.

Οι Πειραιώτες δεν προτίθενται να δώσουν τον ποδοσφαιριστή, τον οποίο ο Μίτσελ υπολογίζει για την ευρωπαϊκή λίστα. Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν έκαναν αποδεκτή την προσφορά του ΑΠΟΕΛ για τον Τάσο Παπάζογλου για εξάμηνο δανεισμό. Σημειώνεται πως η κυπριακή ομάδα έχει ήδη πάρει δανεικό από τον Ολυμπιακό τον Τόμας Ντε Βινσέντι. Ο ΑΠΟΕΛ αναζητά εναγωνίως έναν στόπερ με την περίπτωση του Σωκράτη Φυτανίδη από τον Ατρόμητο να μην έχει προχωρήσει. Ο συγκεκριμένος σύλλογος κοιτάζει παίκτες και από Ελλάδα και από Πορτογαλία για το κέντρο της άμυνάς του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα