Ο Βλάοβιτς αποθεώνει τον Πέτριτς!

Ο Βλάοβιτς αποθεώνει τον Πέτριτς!

Νίκος Αθανασίου
Ο Βλάοβιτς αποθεώνει τον Πέτριτς!

bet365

Ο Γκόραν Βλάοβιτς μιλά στο gazzetta.gr για τον Μλάντεν Πέτριτς και ξεκαθαρίζει πως «θα κάνει την διαφορά. Είναι φονιάς μέσα στην περιοχή»!

Συγκαταλέγεται, και όχι άδικα, ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα που φόρεσαν ποτέ την φανέλα του Παναθηναϊκού. Ένας από τους λίγους που αγαπήθηκαν τόσο πολύ από τον κόσμο. Ο λόγος για τον Γκόραν Βλάοβιτς, τον παλαίμαχο Κροάτη διεθνή στράικερ, ο οποίος μιλά στο gazzetta.gr για τον Μλάντεν Πέτριτς! Εξάλλου, γνωρίζει πολύ καλά τον συμπατριώτη του, ο οποίος αποτελεί το μεγάλο... μπαμ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ο Βλάοβιτς στάθηκε στο πόσο σημαντική είναι αυτή η μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό την δεδομένη χρονική στιγμή ενώ εκθείασε την εκτελεστική δεινότητα του 33χρονου επιθετικού, χαρακτηρίζοντας τον... κόμπρα!

«Είναι σπουδαία κίνηση από τον Παναθηναϊκό. Ειδικά από την στιγμή που ο σύλλογος δεν βρίσκεται στην καλύτερη του οικονομική κατάσταση. Η απόκτηση ενός διεθνή ποδοσφαιριστή με παραστάσεις, μεγάλη αξία και σπουδαία καριέρα, είναι σημαντική και πιστεύω θα ανεβάσει επίπεδο ολόκληρη την ομάδα. Αν μου το λέγατε πριν γίνει θα σας έλεγα πως είναι αρκετά δύσκολο να υλοποιηθεί αυτή η μεταγραφή» λέει αρχικά ο 42χρονος Κροάτης και συνεχίζει:

«Ο Μλάντεν είναι δίχως αμφιβολία τεράστιος ποδοσφαιριστής. Είναι σαν... κόμπρα! Μπορεί να σκοράρει εκεί που δεν το περιμένεις, με τρόπο που δεν τον περιμένεις. Ειδικά μέσα στην αντίπαλη περιοχή είναι καταπληκτικός. «Σκοτώνει», έχει εξαιρετικές τοποθετήσεις και πολύ δυνατό αριστερό πόδι. Είναι από τους καλύτερους επιθετικούς των τελευταίων ετών στην Κροατία και πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολύ τον Παναθηναϊκό»!

Ο «Βλάο», παράλληλα, θεωρεί πως το προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο θα δώσει ένα πολύ σημαντικό έξτρα κίνητρο στον Πέτριτς ενώ εύχεται να σκοράρει περισσότερες φορές από εκείνον με την πράσινη φανέλα!

«Ο Παναθηναϊκός είναι τυχερός γιατί η Κροατία θα συμμετάσχει στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και οι επιλογές είναι ανοιχτές. Ο Πέτριτς είναι μεγάλο όνομα, θέλει να συμμετάσχει σε αυτή την σπουδαία διοργάνωση και η μεταγραφή του στην Ελλάδα αποτελεί την τελευταία του αλλά μεγάλη ευκαιρία. Για κάθε ποδοσφαιριστή είναι όνειρο το να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Έτσι, λοιπόν, έχει έναν λόγο παραπάνω να δείξει την αξία του. Εύχομαι να σκοράρει περισσότερες φορές από εμένα και να πετύχει τους στόχους του. Τόσο τους προσωπικούς όσο και τους ομαδικούς, με την φανέλα του Παναθηναϊκού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα