Δοκιμάζει ομογενή από Αυστραλία η ΑΕΚ (vid)

Δοκιμάζει ομογενή από Αυστραλία η ΑΕΚ (vid)

Gazzetta team
Δοκιμάζει ομογενή από Αυστραλία η ΑΕΚ (vid)

bet365

Αποθεραπεία έκαναν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που αγωνίστηκαν απέναντι στο Αιγάλεω. Ο Σταθάκης και ο Αργυρίου, ενώ δοκιμάστηκεκ αι ο νεαρός ομογενής Πίτερ Μακρίλος.

Ο επεισοδιακός αγώνας με το Αιγάλεω ανήκει στο παρελθόν για την ΑΕΚ, με τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο ματς να κάνουν αποθεραπεία. Ο Σταύρος Σταθάκης έχει ένα χτύπημα στον δεξιό ώμο και ο Νίκος Αργυρίου ένα χτύπημα στη μύτη.Και οι δύο θα υποβληθούν σε έλεγχο για προληπτικούς λόγους.

Ο Τραϊανός Δέλλας δοκίμασε στη σημερινή προπόνηση και τον ομογενή από την Αυστραλία, Πίτερ Μακρίλο. Είναι 19χρονών, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και αναμένεται να μείνει στα Σπάτα για μερικές ακόμα μέρες, προκειμένου οι άνθρωποι της ομάδας να κρίνουν αν θα του προσφέρουν συμβόλαιο.

Μπορει να προσφέρει λύσεις τόσο ως επιτελικός χαφ, αλλά και ως αμυντικός μέσος και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην ομάδα Νέων της Στόουκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα