Λένον: «Πλήγμα αν φύγει ο Σαμαράς»

Gazzetta team
Λένον: «Πλήγμα αν φύγει ο Σαμαράς»

bet365

Δύσκολα θα αντικατασταθεί ο Γιώργος Σαμαράς αν αποχωρήσει από την Σέλτικ, ανέφερε ο Νιλ Λένον. Ο τεχνικός των Καθολικών τόνισε ότι θα είναι πλήγμα για την ομάδα αν ο Έλληνας άσος δεν παραμείνει στο «Σέλτικ Παρκ».

«Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αλλά μπορούμε να δώσουμε την ευρωπαϊκή εμπειρία και αυτές τις νύχτες στο Σέλτικ Παρκ είναι δύσκολο να της βρει αλλού. Θα μπορούσε να είχε φύγει προτού υπογράψει το τελευταίο του συμβόλαιο και να κερδίσει περισσότερα χρήματα, αλλά δεν το έκανε», ανέφερε αρχικά ο Νιλ Λένον στην «Daily Record» για να προσθέσει:

«Έχει τεράστια διεθνή εμπειρία με την Ελλάδα και αν χάσεις έναν παίκτη όπως αυτός θα είναι ένα πραγματικό πλήγμα για εμάς. Γιατί θα είναι δύσκολο να τον αντικαταστήσεις και μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχουν σύλλογοι που ενδιαφέρονται για Σαμαρά». Τέλος, ο τεχνικός των προωταθλητών Σκωτίας τόνισε ότι θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να βρεθεί ο αντικαταστάτης του. «Αν φύγει (κατά πάσα πιθανότητα θα το γνωρίζουμε την επόμενη εβδομάδα) θα πρέπει να εργαστούμε σκληρά για να βρούμε ένα όμοιο αντικατάσταση, και αυτοί κοστίσουν αρκετά χρήματα».

 

Τελευταία Νέα