Τελειώνει με Μπουγαΐδη ο Άρης

Τελειώνει με Μπουγαΐδη ο Άρης

Gazzetta team
Τελειώνει με Μπουγαΐδη ο Άρης

bet365

Το τέταρτο απόκτημα του Άρη στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο αναμένεται να γίνει ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης, που βρέθηκε τη Δευτέρα στο «Κλ. Βικελίδης».

Μετά τους Γουναρίδη, Βλάχο και Κουσίδη, οι «κίτρινοι» είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε ακόμα μία κίνηση για την ενίσχυσή τους με τον πρώην στόπερ της ΑΕΚ.

Ο νεαρός αμυντικός που ανήκει στη Γρανάδα βρέθηκε χθες στο «Κλ. Βικελίδης» για να παρακολουθήσει τον αγώνα με τον Απόλλωνα και πρόκειται να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού από την ισπανική ομάδα για το επόμενο εξάμηνο.

Έπειτα από τον Μπουγαΐδη εκείνος που θα πάρει σειρά είναι ο Μανώλης Παπαστεριανός που θα είναι και η μοναδική μεταγραφή Έλληνα άνω των 24 ετών, αφού όμως πρώτα μείνει ελεύθερος από τη ρουμανική Κονκόρνια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα