Eπίσημα στον Πλατανιά ο Βλαχοδήμος

Gazzetta team
Eπίσημα στον Πλατανιά ο Βλαχοδήμος

bet365

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την παραχώρηση του Παναγιώτη Βλαχοδήμου στον Πλατανιά, με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ανακοίνωση και από τους Χανιώτες.

Ο Βλαχοδήμος αποτέλεσε το μήλον της έριδος ανάμεσα στον Πλατανια και τον Άρη. Ο Σούλης Παπαδόπουλος έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να τον πείσει να πάει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και να ενισχύσει την προσπάθεια παραμονής των «κίτρινων», αλλά ο ταλαντούχος εξτρέμ επέλεξε τους Χανιώτες.

Με μια λιτή ανακοίνωση οι «ερυθρόλευκοι» επισημοποίησαν τον δανεισμό του παίκτη. «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Βλαχοδήμου στον ΑΟ Πλατανιά Χανίων», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο Πλατανιάς ανέφερε: «Με τη φανέλα του Πλατανιά Χανίων θα αγωνίζεται για τους επόμενους έξι μήνες ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος! Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό, αναμένεται αεροπορικώς απόψε στα Χανιά, λίγο μετά τις 9 το βράδυ, και ήδη, στις πρώτες δηλώσεις του, στην επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την επιλογή του, τονίζοντας ότι η Χανιώτικη ομάδα «είναι καλή» και «πολύ οργανωμένη».»

Διαβάστε ΕΔΩ τις δηλώσεις του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα