Λαμία - Τρίκαλα 2-4

Άκης Παπαβλασόπουλος
Λαμία - Τρίκαλα 2-4

bet365

Την πρώτη τους νίκη για τη νέα χρονιά πέτυχαν τα Τρίκαλα που επικράτησαν της Λαμίας στην έδρα της με 4-2.

Οι Θεσσαλοί που ξεκίνησαν με το δεξί το 2014 σ΄αντίθεση με το 2013 που ολοκληρώθηκε με ήττα από την Ένωση Αποστόλου Παύλου στην έδρα τους , πέτυχαν την πιο επιβλητική τους νίκη μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Στα του ματς οι «κυανέρυθροι» άνοιξαν το σκορ με το καλημέρα του αγώνα και πιο συγκεκριμένα στο 8΄ με τον Πέντσας . Στο 22΄ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν με την κεφαλιά του Κόλεφ αντί για τα δίχτυα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Φιρινίδη.

Αυτό που δεν κατάφεραν οι παίκτες του Περικλή Αμανατίδη, το πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι στο 34΄ με τον Πέντσα να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι και δεύτερο για λογαριασμό της ομάδας του. Το συγκρότημα της Φθιώτιδας μείωσε στο 38΄ με τον Γόγολο και μπήκε ξανά στο παιχνίδι αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το ημίχρονο.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 56΄ η ομάδα της Στερεάς Ελλάδας έφερε το ματς στα ίσα με τον Ζλατκόφσκι . Η ομάδα όμως του Τίμου Καβακά δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και στο 57΄ αρχικά με τον Πέντσα να πετυχαίνει χατ τρικ και στο 74΄ με τον Χαλιμπάκη διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΛΑΜΙΑ (Περικλής Αμανατίδης): Φιρινίδης, Παπαδήμας, Κοντοχρήστος, Μικριτσιάν, Γόγολος (75' Μαλισιόβας), Σπυριδάκης, Παπαστεργίου,(53' Αντωνίου), Ζλατκόφσκι, Κόλεφ, Διαμαντίδης, Κιπτίου(75' Κουτρομάνος)

ΤΡΙΚΑΛΑ (Τίμος Καβακάς): Ψωμιάδης, Μ. Ηλίας, Κάλφας, Λουιζίδης, Πάτρας, Στάμος, Χαλιμπάκης, Σακελλαρίδης,(58' Απ. Ηλίας), Καραγιάννης, Τεντολούρης,(75΄Φορτούνης) Πέντσας(84' Ιωαννίδης)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα