Συμφωνία με Μαντούρο

Συμφωνία με Μαντούρο

Απόστολος Παγώνης
Συμφωνία με Μαντούρο

bet365

Σε συμφωνία με τον Μαντούρο έχει έρθει ο ΠΑΟΚ. Ο Ολλανδός πέρασε με επιτυχία όλα τα τέστ και στη συνέχεια συμφώνησε με την διοίκηση της ΠΑΕ για συμβόλαιο συνεργασίας 2,5 ετών. Για την ολοκλήρωση της μεταγραφής μένουν κάποιες διαδικαστικές λεπτομέρειες που αφορούν τη σχέση του παίκτη με τη Σεβίλλη.

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Μαντούρο για τα επόμενα 2,5χρόνια. Υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμα κι αυτό γιατί θα πρέπει ο Ολλανδός μέσος να ταξιδέψει στην Ισπανία για να λύσει το συμβόλαιο του με την Σεβίλλη. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής πέρασε με επιτυχία όλα τα ιατρικά τεστ και στη συνέχεια συζήτησε με τους Βρύζα και Τσιστιακόφ το συμβόλαιο συνεργασίας με τους Θεσσαλονικείς.
Οι δύο πλευρές τα βρήκαν γρήγορα καθώς υπήρξε τις προηγούμενες ημέρες μια προεργασία τόσο στη διάρκεια του συμβολαίου του, όσο και στις αιτήσεις απολαβές του.

Με αφορμή, τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Μαντούρο, ο γιατρός του ΠΑΟΚ Παναγιώτης Γιγής ανέφερε τα εξής:

«Έγιναν οι εξετάσεις που έπρεπε να γίνουν από εμάς, ενώ ο ποδοσφαιριστής είχε μαζί του και τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτές ήταν πιο λεπτομερείς από τις δικές μας και υπάρχουν οι υπογραφές όλων των γιατρών που τον εξέτασαν.

Εδώ έγιναν οι εξετάσεις που γίνονται σε κάθε μεταγραφόμενο, από τη στιγμή που είχε πρόσφατα υποβληθεί σε πλήρη έλεγχο. Όταν μια συγγενή καρδιολογική εικόνα είναι συμβατή με τη ζωή και την επιβάρυνση, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ο ποδοσφαιριστής είναι μια χαρά, δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.

Το πόσο έχει να παίξει ποδόσφαιρο, το ποια είναι η φυσική του κατάσταση, το αν είναι λίγο λιποβαρής ή όχι, είναι άλλα θέματα και θα αποφασιστεί το πώς θα γίνει η επαναφορά του.

Είναι μια χαρά. Αν δεν είχε υποβληθεί σε εξετάσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, η διαδικασία που θα ακολουθούσαμε θα ήταν διαφορετική. Όμως, τώρα δεν υπήρχε λόγος να τον υποβάλλουμε σε μία μεγάλη ταλαιπωρία, ούτε να γίνουν όλες οι εξετάσεις από την αρχή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα