Κίνηση ΠΑΟΚ για Αρντεμάνι!

Γιώργος Κοντογεώργης
Κίνηση ΠΑΟΚ για Αρντεμάνι!

bet365

Την ώρα που ο Μαντούρο πάτησε Θεσσαλονίκη, τα ιταλικά Μέσα θέλουν τον Δικέφαλο να έχει έρθει σε επαφή με τον 26χρονο επιθετικό, Ματέο Αρντεμάνι, που πέρυσι έβαλε 25 γκολ.

Η προσπάθεια του ΠΑΟΚ για ενίσχυση σε όλες τις γραμμές συνεχίζεται με έντονο ρυθμό από τις πρώτες μέρες του 2014. Οπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα, οι Ασπρόμαυροι έχουν έρθει σε επαφή με τον Στέφανο Λομπάρντι, μάνατζερ του Αρντεμάνι, ο οποίος πέρυσι με τη φανέλα της Μόντενα πέτυχε 25 γκολ σε Serie B (23) και Coppa Italia (2). Ο Ιταλός φορ παρά το μαγικό 2012-13 και τη μετακόμιση στην Κιέβο Βερόνα, έχει αγωνιστεί μόλις σε δύο ματς ως αλλαγή στην Serie A και ο ΠΑΟΚ -όπως προκύπτει- θέλει να τον αποκτήσει. Η ομάδα του πάντως, δεν έχει πάρει ακόμα κάποια απόφαση σχετικά με το μέλλον του και μάλλον θέλει να τον κρατήσει.

Ο Ματέο Αρντεμάνι είναι προϊόν των τμημάτων υποδομής της Μίλαν και από το 2010 ανήκει στο δυναμικό της Αταλάντα, η οποία τον έχει παραχωρήσει τρεις φορές δανεικό. Πέρυσι είχε καλή παρουσία στο πολύ σκληρό πρωτάθλημα της Serie B, έκανε το βήμα για τα σαλόνια του calcio, όμως δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή των Βερονέζων, Εουτζένιο Κορίνι, που προτιμάει Παλόσκι, Πελισιέ και Τερό για την επίθεση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα