Υπομονή για Πέτριτς στον Παναθηναϊκό

Υπομονή για Πέτριτς στον Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Υπομονή για Πέτριτς στον Παναθηναϊκό

bet365

Ο Παναθηναϊκός θα περιμένει για λίγο ακόμα την απάντηση του Μλάντεν Πέτριτς, ενώ υπάρχουν στα σκαριά άλλοι δύο επιθετικοί.

Οι πράσινοι θα περιμένουν τον Κροάτη φορ μέχρι τα μέσα της προσεχούς εβδομάδας, καθώς του έχουν κάνει πρόταση για συμβόλαιο ενάμιση έτους, έχοντας απολαβές μέχρι το τέλος της προσεχής σεζόν 200.000 ευρώ.

Ο Νίκος Νταμπίζας του έχει προσφέρει έξτρα μπόνους σε περίπτωση κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδος και της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι άλλοι δύο επιθετικοί
Ο Παναθηναϊκός εκτός από τον Μλάντεν Πέτριτς έχει σταντ μπάι ακόμα δύο επιθετικούς. Σύμφωνα με τα σενάρια πρόκειται για έναν Ευρωπαίο φορ που αγωνίστηκε σε πρωτάθλημα που έχει ολοκληρωθεί και έναν «λάτιν» επιθετικό που παίζει ως δανεικός σε ομάδα της Λατινικής Αμερικής, όμως, ανήκει σε ευρωπαϊκό σύλλογο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα