Επιμένουν οι Βρετανοί για Μαρβό

Επιμένουν οι Βρετανοί για Μαρβό

Επιμένουν οι Βρετανοί για Μαρβό

bet365

Ο Ολυμπιακός αφήνει στην άκρη τα μεταγραφικά σενάρια, αλλά οι Βρετανοί επιμένουν και... στέλνουν τον Μαρβό στο Λιμάνι με τη μορφή δανεισμού!

Μπορεί ο Πιέρ Ισά να τόνισε πως ο Ολυμπιακός εκτός του Πελέ δεν θα ενισχυθεί περαιτέρω, αλλά οι Αγγλοι επιμένουν τονίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» κοιτάζουν ξανά τον Σιλβέν Μαρβό. Το ενδιαφέρον υπήρχε από το καλοκαίρι, αλλά ο παίκτης ήταν πρόθυμος να παλέψει για μια θέση στο Σεντ Τζέιμς Παρκ και στο βασικό σχήμα της Νιούκασλ. Ωστόσο, 27χρονος εξτρέμ, δεν πήρε ποτέ τις ευκαιρίες που ήθελε από τον Πάρντιου και πλέον θέλει έναν φιλόδοξο σύλλογο. Οι Βρετανοί τονίζουν πως ο Ολυμπιακός θα τον ήθελε ως δανεικό για να τον έχει και στα παιχνίδια με τη Γιουνάιτεντ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα