Μία ανάσα από Λίβερπουλ ο Τέγιο

Γιώργος Καραμάνος
Μία ανάσα από Λίβερπουλ ο Τέγιο

bet365

Δανεικός μέχρι το καλοκαίρι στη Λίβερπουλ πηγαίνει σύμφωνα με τους Ισπανούς ο Κριστιάν Τέγιο που δεν βρίσκει χώρο-χρόνο στη Μπαρτσελόνα.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που επανέλαβε δημόσια την επιθυμία του να πάει κάπου όπου θα παίζει. Αλλωστε ο Κριστιάν Τέγιο έχει πατήσει αισίως τα 22 και το άφθονο ταλέντο που διαθέτει, λογικό είναι να θέλει να το... εκτονώσει στο γήπεδο. Επειδή λοιπόν όπως πάει το πράγμα και φέτος στη Μπαρτσελόνα θα έβγαζε την χρονιά μεταξύ πάγκου και εξέδρας, όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσει ως δανεικός σε τούτη τη μεταγραφική περίοδο.

Καταληκτικός σταθμός όπως φαίνεται θα είναι το λιμάνι του Λίβερπουλ, όπου ο Μπρένταν Ρότζερς τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες. Σύμφωνα τουλάχιστον με το ραδιόφωνο της «Marca», η συμφωνία έχει κλείσει και νεαρός Καταλανός θα ξεχειμωνιάσει στο «Ανφιλντ», όπου ελπίζει να βιώσει κάτι αντίστοιχο με τον Κοουτίνιο που έχει βρει την υγειά του εκεί. Σίγουρα πάντως η Λίβερπουλ χρειάζεται να κάνει μεταγραφές και να μην μείνει μόνο σε αυτό το δανεισμό εάν θέλει να κλειδώσει την τετράδα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα