Πέτριτς: «Πιο πιθανή η Ελβετία»

Πέτριτς: «Πιο πιθανή η Ελβετία»

Γιώργος Βροντάκης
Πέτριτς: «Πιο πιθανή η Ελβετία»

bet365

Ο Μλάντεν Πέτριτς αποκάλυψε πως έχει πολλές προτάσεις και θα τις εξετάσει όλες, ενώ ως πιο πιθανό προορισμό έδωσε την Ελβετία.

Ο Κροάτης επιθετικός έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στο ελβετικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Γκρασχόπερ και της Βασιλείας και όπως αποκάλυψε στο σάιτ της πατρίδας του «glas-slavonije.hr» το πιο πιθανό είναι να μετακομίσει ξανά στην Ελβετία (έχει δεχτεί κρούση από Ζυρίχη και Γιουνγκ Μπόις). Πάντως, ο τίτλος του κειμένου αναφέρει: «ο Πέτριτς στην Ελβετία ή μαζί με Πράνιτς και Σίλντενφελντ;».

«Είχα συμβόλαιο με την Γουέστ Χαμ μέχρι το καλοκαίρι, αλλά υπήρχε ένας όρος πως αν δεν παίξω σε πέντε αγώνες στις πρώτες 11 αγωνιστικές να μπορώ να φύγω τον Ιανουάριο. Ενας τραυματισμός με άφησε εκτός και αυτό ήταν. Περίμενα περισσότερα όταν υπέγραψα στην Γουέστ Χαμ.Είμαι απογοητευμένος γιατί ποτέ δεν πήρα μια πραγματική ευκαιρία, αν και πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και να παραδεχτούμε ότι έκανε τη διαφορά ο τραυματισμός» και όταν ρωτήθηκε για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, απάντησε:

«Το πιο πιθανό είναι να πάω στην Ελβετία, αν και μπορεί να συμβεί κάποιο απρόοπτο. Πολλές ομάδες με διεκδικούν, θα εξετάσω όλες τις προτάσεις και θα αποφασίσω. Σε αυτό το σημείο, προτιμώ να μεταγραφώ σε μία ομάδα που θα έχω χρόνο συμμετοχής, αυτός είναι ο κύριος στόχος μου. Αυτό μετράει αυτή τη στιγμή όσον αφορά το ποδόσφαιρο», είπε χαρακτηριστικά ο Πέτριτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα