Μόνο για παίκτη... κλάσης ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Μόνο για παίκτη... κλάσης ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη προχωρήσει σε δύο μεταγραφές ενόψει Γενάρη, ωστόσο τρίτη κίνηση θα γίνει μόνο σε περίπτωση που πρόκειται για παίκτη μεγάλης κλάσης ο οποίος θα κάνει τη διαφορά.

Η απόκτηση του Πελέ θα ενισχύσει άμεσα τους πρωταθλητές, όχι όμως κι αυτή του Αυλωνίτη, που ακόμα κι αν... πιάσει Λιμάνι από τώρα, αφορά μία κίνηση για το μέλλον. Το ενδεχόμενο να προχωρήσουν οι Πειραιώτες σε ακόμα μία προσθήκη στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο δεν θα πρέπει να αποκλειστεί, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρχουν κάποια δεδομένα.

Συγκεκριμένα θα πρόκειται για παίκτη μεγάλης κλάσης όπως αναφέρεται στη «Sportday», o οποίος θα είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό. Μία τέτοια περίπτωση είναι σίγουρα ο Μικαέλ Εσιέν το όνομα του οποίου ήρθε στο προσκήνιο, αλλά... διαψεύστηκε από τον μάνατζέρ του, όπως πάντως κι ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες, που στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους έχει... μόνιμη θέση στα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα