Επιμένουν οι Ρουμάνοι για Ταταρουσάνου

Επιμένουν οι Ρουμάνοι για Ταταρουσάνου

Δημήτρης Τομαράς
Επιμένουν οι Ρουμάνοι για Ταταρουσάνου

bet365

Ενα βήμα από τον Ολυμπιακό φέρνουν οι Ρουμάνοι τον Ταταρουσάνου, τον οποίο όμως θέλουν και αγγλικές ομάδες. Τι τόνιζε ο ίδιος, αποθέωση από τον Λαζάρ!

Οι Ρουμάνοι τον έφεραν μια ανάσα από τον Πειραιά, τονίζοντας πως ο βασικός γκολκίπερ της Εθνικής τους τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, υποστηρίζουν πως θα καρπώνεται κοντά στις 500.000 ευρώ τον χρόνο. Η Στεάουα φαίνεται να το έχει πάρει απόφαση, μιας και αναζητά ήδη τον αντικαταστάτη του για το καλοκαίρι. Ο Ταταρουσάνου πάντως φέρεται να τόνισε πως «νομίζω πως ο Τύπος της Ρουμανίας είναι υπερβολικός σχετικά με τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Εγώ είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα μου». Έτσι δεν διέψευσε αλλά ούτε και επιβεβαίωσε κάτι.

Ο διεθνής γκολκίπερ πάντως βρίσκεται στα πλάνα και αγγλικών ομάδων, με την Κρίσταλ Πάλας, αλλά και τη Νιούκασλ να τον έχουν ήδη στη λίστα τους. Για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά και την πιθανότητα να πάρει μεταγραφή στους «ερυθρόλευκους» μίλησε ο Κοστίν Λάζαρ του ΠΑΟΚ. «Είναι πολύ καλό να πάρει μεταγραφή για τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ καλός γκολκίπερ, εξαιρετικός επαγγελματίας και αν συνεχίσει στην ίδια εικόνα, τότε θα πρωταγωνιστήσει στον Ολυμπιακό» τόνισε. Από μέρους του ο επίτιμος πρόεδρος της Στεάουα, Χέλμουτ Ντουκαντάμ τόνισε για το θέμα: «Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ και από αυτήν την άποψη είναι σωστή η απόφασή του.

Θεωρώ, όμως πως οι 500.000 ευρώ ανά έτος που του προσφέρει η ελληνική ομάδα δεν είναι πολλά λεφτά. Θα μπορούσε να διεκδικήσει τουλάχιστον 800.000 ευρώ. Είναι ο τερματοφύλακας της πρωταθλήτριας Ρουμανίας και είναι βασικός στην Εθνική ομάδα της χώρας. Εμείς -αν και θα τον χάσουμε το καλοκαίρι χωρίς αντίτιμο- δεν τον παραχωρούμε τώρα ούτε με ένα ή δύο εκατομμύρια ευρώ. Προτεραιότητά μας είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα και στην συνέχεια να διεκδικήσουμε είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου τα οφέλη θα είναι περισσότερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα