Υποψήφιος και ο Οτσόα

Υποψήφιος και ο Οτσόα

Δημήτρης Τομαράς
Υποψήφιος και ο Οτσόα

bet365

Ο Γκιγιέρμο Οτσόα είναι μία ακόμα επιλογή για τον Ολυμπιακό στην περίπτωση που χάσει τον Ρομπέρτο. Στα κορυφαία γκολ της χρονιάς εκείνο του Βλάντιμιρ Βάις με την Παρί.

Στο Λιμάνι έχουν ήδη ενεργοποιήσει το plan B για γκολκίπερ έτσι ώστε να είναι απόλυτα έτοιμοι, εφόσον ο Ρομπέρτο δεν μείνει στην Ελλάδα. Εκτός από τον Σιπριάν Ταταρουσάνου που θεωρείται κλεισμένος από τους Ρουμάνους υπάρχει και το όνομα του Μεξικανού διεθνούς γκολκίπερ, Γκιγιέρμο Οτσόα. Είναι μία περίπτωση που επίσης εξετάζεται από τον Ολυμπιακό για την θέση του τερματοφύλακα. Κατά τα άλλα το Goal.com έχει στο τοπ 10 των καλύτερων γκολ του 2013 αυτό που έβαλε ο Βλάντιμιρ Βάις κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην λίστα βρίσκει κανείς επίσης το γκολ του Παναγιώτη Κονέ στον αγώνα της Μπόλονια με τη Νάπολι, του Λουίς Σουάρες στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Νόριτς, του Γιάγια Τουρέ στο ματς της Σίτι με την Πλζεν, του Άριεν Ρόμπεν στον αγώνα της Μπάγερν με τη Νυρεμβέργη, του Χάρις Σεφέροβιτς στην αναμέτρηση της Σοσιεδάδ με την Λιόν, του Ρόμπιν Φαν Πέρσι στο ματς της Μάντστεστερ με την Άστον Βίλα, του Μίραλεμ Πιάνιτς στο παιχνίδι της Ρόμα με την Βερόνα, του Αντόνιο Ντι Νατάλε στην συνάντηση της Ουντινέζε με την Κιέβο και τέλος του Νταβίντ Βίγια στον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα