Συμφωνία με Ντάλμπεργκ ο Απόλλων, δοκιμάζει Κουκ

Gazzetta team
Συμφωνία με Ντάλμπεργκ ο Απόλλων, δοκιμάζει Κουκ

bet365

Ο ύψους 1.91 επιθετικός Μίκαελ Ντάλμπεργκ ήρθε στην Ελλάδα για τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος δοκιμάζει και τον Λι Κουκ.

Η ενίσχυση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» προχωρά με σταθερά βήματα, με τον Σουηδό επιθετικό Μίκαελ Ντάλμπεργκ να είναι ο εκλεκτός για την επίθεση, όπου και θα αποτελέσει δίδυμο με τον Πετρόπουλο. Όπως αναφέρει το Goal, ο 28χρονος επιθετικός συμφώνησε για έξι μήνες και προπονήθηκε με τον Απόλλωνα, ο οποίος τον απέκτησε από τη Σουηδική Γκέφλε.

Στην προπόνηση του Απόλλωνα πήρε μέρος κια ο 31χρονος μέσος Λι Κουκ, ο οποίος έχει φάει... με το κουτάλι τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας. Ανήκει στη Λέιτον Όριεντ, από την οποία μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και ο Σάντσες τον γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στη Φούλαμ. Αν πείσει ότι είναι σε καλή κατάσταση, πιθανότατα θα αποκτηθεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα