Προχωράει για Κουρμπέλη η ΑΕΚ

Gazzetta team
Προχωράει για Κουρμπέλη η ΑΕΚ

bet365

Στο επόμενο βήμα για τον Δημήτρη Κουρμπέλη είναι έτοιμη να προχωρήσει η ΑΕΚ, με τον παίκτη να δείχνει θετικός στην προοπτική της Ένωσης.

Το ενδιαφέρον του Δικεφάλου για τον νεαρό αμυντικό του Αστέρα είναι δεδομένο, ωστόσο μετά την απώλεια του Αυλωνίτη, οι «κιτρινόμαυρα» φαίνεται πως είναι έτοιμοι να κινηθούν δυναμικά για την απόκτηση του ταλαντούχου στόπερ. Ο παίκτης άλλωστε εμφανίζεται πλέον αρκετά «ζεστός» με την προοπτική της ΑΕΚ σύμφωνα με το «Goal», σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε το περασμένο καλοκαίρι όπου και πάλι είχε δεχτεί κρούση.

Αυτό είναι σίγουρα ένα από τα γερά «χαρτιά» της Ένωσης στις διαπραγματεύσεις της με τους Αρκάδες, τη στιγμή που ο Κουρμπέλης έχει συμβόλαιο ως το 2016. Κι αν πριν λίγους μήνες δεν προχώρησε το φλερτ αφού ομάδα και παίκτης περίμεναν πρόταση από το εξωτερικό, αυτή δεν ήρθε ποτέ, παρά μόνο η προσφορά του ΠΑΟΚ, που φέρεται να άγγιζε τις 400 χιλ. ευρώ. Ωστόσο οι άνθρωποι του Αστέρα την απέρριψαν, δείγμα βέβαια ότι αναμένεται σκληρό πόκερ στις διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με τους Μπάκο και Καϋμενάκη.

Στον Δικέφαλο πάντως φαίνεται πως υπάρχει αισιοδοξία για αίσια έκβαση της υπόθεσης, παρά το γεγονός πως μόνο εύκολη δεν είναι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα