«Δεν έχουμε πρόταση από τον ΠΑΟΚ για Μαντούρο»

«Δεν έχουμε πρόταση από τον ΠΑΟΚ για Μαντούρο»

Θάνος Σαρρής
«Δεν έχουμε πρόταση από τον ΠΑΟΚ για Μαντούρο»

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής της Σεβίλλης, Ραμόν Ροντρίγκεθ Μόντσι, μιλάει στο gazzetta.gr για τον Μαντούρο και το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.

Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Χέντβιγκες Μαντούρο δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τους Ισπανούς. Είναι δεδομένο ότι ο παίκτης βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, καθώς δεν έχει... καν δηλωθεί για τα παιχνίδια της Πριμέρα Ντιβισιόν, ωστόσο οι Σεβιγιάνοι δεν είναι διατεθειμένη απλά να τον αφήσουν να φύγει, χωρίς να βάλουν κάποιο ποσό στα ταμεία τους.

Ο Ραμόν Μόντσι, μιλώντας πάντως στο gazzetta.gr έριξε το μπαλάκι στην πλευρά του παίκτη. «Δεν γνωρίζω κάτι για τον ΠΑΟΚ. Εμάς δεν μας έχει προσεγγίσει κάποιος. Μπορεί να έχουν μιλήσει με την πλευρά του Μαντούρο, αλλά εγώ δεν ξέρω κάτι. Σε εμάς δεν έχει έρθει κάποια πρόταση ή κάποιος από την Ελλάδα να μας πει ότι θέλει τον παίκτη».

Όσον αφορά την πιθανότητα παραχώρησης του, μας είπε: «Ο Χέντβιγκες αυτή τη στιγμή δεν παίζει και πρέπει να βρεθεί μια λύση. Δεν μπορώ να μιλήσω για τις συζητήσεις που έχουμε, αλλά αν βρεθεί μια καλή λύση, ίσως έχουμε εξελίξεις. Ακόμα δεν υπάρχει κάτι οριστικό».

Είναι σίγουρο πως και η ομάδα του Ολλανδού θα προσπαθήσει από την πλευρά της θα προσπαθήσει να αποκομίσει όσο το δυνατόν περισσότερα οφέλη, αφού ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο. Άνθρωποι που ξέρουν καλά πάντως τα της ομάδας πιστεύουν ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το πιθανότερο είναι μέσα στον Ιανουάριο ο Μαντούρο να αποχωρήσει, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα που θα πάρει η Σεβίλλη θα είναι λίγα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα