Με Μενδρινό ο Πλατανιάς

Νίκος Τσιώκος
Με Μενδρινό ο Πλατανιάς

bet365

Με τον Κώστα Μενδρινό να συμμετέχει στο πρόγραμμα, διεξήχθη η σημερινή προπόνηση του Πλατανιά, που αναμένεται να τον ανακοινώσουν.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά, έπειτα από την άδεια που είχαν τα Χριστούγεννα ελέω της διακοπής του πρωταθλήματος. Στη σημερινή υπήρχε και ένα νέο πρόσωπο και αυτό ήταν ο Κώστας Μενδρινός.

Ο 28χρονος επιθετικός μέσος του Πανιωνίου έλαβε μέρος στο πρόγραμμα των Χανιωτών επιβεβαιώνοντας ότι θα αποτελέσει το δεύτερο μεταγραφικό τους απόκτημα για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, κάτι που είναι γνωστό εδώ και μία εβδομάδα. Μάλιστα, αναμένεται να υπάρξει και ανακοίνωση από τους Κρητικούς.

Όσον αφορά την προπόνηση, οι ξένοι που έχουν λάβει μία ημέρα παραπάνω άδεια απουσίαζαν από το τρέξιμο, το οποίο περιελάμβανε το πρόγραμμα. Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου για το παιχνίδι με τη Βέροια θα ξεκινήσει ουσιαστικά αύριο, Σάββατο, τη στιγμή που απομένει το τυπικό μέρος για να ολοκληρωθεί η δεύτερη μεταγραφή της περιόδου του Ιανουαρίου πριν καν αρχίσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα