Ένα τηλέφωνο στον Μπεργκ…

Ένα τηλέφωνο στον Μπεργκ…

Τάσος Νικολογιάννης Τάσος Νικολογιάννης
Ένα τηλέφωνο στον Μπεργκ…

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον φορ που αναζητά ο Παναθηναϊκός και σημειώνει πως η καλύτερη διαφήμιση είναι οι Πράνιτς και Μπεργκ.

Στην προσπάθεια, που κάνει ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει ένα φορ, που θα αντικαταστήσει τον Λουτσιάνο Φιγκερόα έχει ένα ντεζαβαντάζ. Το οικονομικό. Οι «πράσινοι» δεν έχουν δυνατότητα να δώσουν παραπάνω χρήματα από το μπάτζετ, που υπήρχε για τον Λούτσο (200.000 ευρώ). Αρα από αυτή την άποψη και λόγω Γενάρη που η αγορά δεν έχει τόσες πολλές περιπτώσεις καλών παικτών με μικρό μπάτζετ το έργο του Νταμπίζα και του Αναστασίου να βρουν τον παίκτη είναι δύσκολο.

Υπάρχει, όμως και ένα αβαντάζ που αντισταθμίζει το μικρό μπάτζετ. Πιο παλιά ο Παναθηναϊκός ήταν νεκροταφείο ποδοσφαιριστών και παίκτες αξίας χανόντουσαν και πήγαιναν μετά σε άλλες ομάδες και ανέβαζαν την απόδοσή τους. Τα τελευταία χρόνια και ειδικά φέτος ο Παναθηναϊκός αναδεικνύει ποδοσφαιριστές, ή τους βοηθάει και πάλι να βρουν τον πραγματικό τους εαυτό μετά από ένα η περισσότερα χρόνια στο περιθώριο σε άλλη ομάδα, που αγωνιζόντουσαν.

Αυτοί που συζητούν με τον Παναθηναϊκό μπορεί οικονομικά να μην καλυφθούν απόλυτα και με βάση τα χρήματα, που παίρνουν στις ομάδες, που αγωνίζονται, αλλά στον Παναθηναϊκό ξέρουν ότι θα βρουν την ποδοσφαιρική τους Ιθάκη. Θα παίζουν και μπορεί η συμμετοχή τους και τα γκολ, που θα πετύχουν να τους βοηθήσουν και στο προσκήνιο να επανέλθουν και στην Εθνική ομάδα της χώρας τους να επιστρέψουν. Καλύτερη διαφήμιση από τους Πράνιτς, Μπέργκ δεν μπορούν να κάνουν στον Παναθηναϊκό.

Ένα τηλέφωνο στον Πράνιτς που επέστρεψε στην Εθνική Κροατίας, η ένα τηλέφωνο στον Μπέργκ που άρχισε να σκοράρει και πάλι μετά την περιθωριοποίησή του στο Αμβούργο θα πείσουν τον υποψήφιο επιθετικό να υπογράψει άμεσα και να πιάσει ….δουλειά από τον Γενάρη.


ΥΓ: Χρόνια πολλά σε όλους και όλες. Υγεία πάνω απ’όλα και ότι επιθυμείτε να το έχετε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.