Έκλεισε στον Παναιγιάλειο ο Κατσικοκέρης

Δημήτρης Τομαράς
Έκλεισε στον Παναιγιάλειο ο Κατσικοκέρης

bet365

Ο Νίκος Κατσικοκέρης αποχώρησε από τον Πανθρακικό και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιγιάλειο.

To Gazzetta σας είχε προϊδεάσει για την αποχώρηση του Κατσικοκέρη από τον Πανθρακικό. Μία ημέρα μετά ο παίκτης έκλεισε στον Παναιγιάλειο. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Παναιγιάλειο ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με το Νίκο Κατσικοκέρη μέχρι το καλοκαίρι του 2014. Ο Νίκος Κατσικοκέρης γεννήθηκε στις 19 Ιουνίου 1988 στην Αμφιλοχία. Η φυσική του θέση είναι κεντρικός επιθετικός. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα με τον Παναιτωλικό όταν ήταν 17 ετών.

Έχει αγωνιστεί και σε Κερατσίνι και Τυληκράτη στην Δ' Εθνική. Το 2009 μετακόμισε στον Πλατανιά στην Γ' Εθνική όπου σκόραρε 19 γκολ σε 61 αγώνες. Οι καλές εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες και το 2011 υπέγραψε στον Εργοτέλη στην Α' Εθνική. Το καλοκαίρι του 2012, η ΑΕΚ τον αγόρασε από τους Κρητικούς για 150.000 ευρώ. Με την νέα του ομάδα έκανε το ντεμπούτο του στις 16 Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους στον αγώνα με τη Σκόντα Ξάνθη. Η σεζόν 2012-13 θα είναι καταστροφική για την ΑΕΚ.

Θα υποβιβαστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της, με τον Κατσικοκέρη να μένει αυτόματα ελεύθερος. Τον Αύγουστο του ίδιου έτους υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πανθρακικό, με τον οποίο στον πρώτο γύρο αγωνίστηκε σε 3 παιχνίδια στη Super League. Για την αγωνιστική του παρουσία την περίοδο 2010-2011 πήρε δύο βραβεία από τον ΠΣΑΠ. Αναδείχθηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής της Football League 2 στο Νότιο όμιλο και πρώτος σκόρερ στην Football League 2 στο Νότιο όμιλο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα