Ο Κάλα, η ΑΕΚ και ο χρόνος

Ο Κάλα, η ΑΕΚ και ο χρόνος

Γιώργος Τσακίρης
Ο Κάλα, η ΑΕΚ και ο χρόνος

bet365

Ο Ισπανός στόπερ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, διαπραγματεύεται ήδη το μέλλον με την... καψούρα του να είναι η ΑΕΚ και τις σειρήνες από Γερμανία, Ιταλία και Ισπανία να φτάνουν στα αυτιά του πιο δυνατές από ποτέ.

Μήνες τώρα έχετε ενημερωθεί από το Gazzetta (αλλά και από Μέσα που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ) ότι ο Χουάν Κάλα αποτελεί έναν εκ των βασικών στόχων της ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας και για την δημιουργία ενός ρόστερ, που από την Β' Εθνική θα φωνάζει ότι η ΑΕΚ επιστρέφει πιο δυνατή από ποτέ. Το όνομα του Ισπανού κεντρικού αμυντικού επανήλθε στην δημοσιότητα απόλυτα δικαιολογημένα αφού υπάρχουν επαφές μεταξύ της Ένωσης και της πλευράς του παίκτη για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους. Με δεδομένο πως ο Κάλα όμως αποτελεί έναν βασικό στόπερ στην Σεβίλλη με 20 συμμετοχές ήδη σε Πριμέρα Ντιβιζιόν, Γιουρόπα Λιγκ και Κόπα Ντελ Ρέι καθιστά την συγκεκριμένη περίπτωση ελκυστική για περισσότερες ομάδες στην Ευρώπη, άρα και δύσκολη σε οικονομικό επίπεδο για την ΑΕΚ.

Η αλήθεια είναι πως στις πρώτες επαφές που έγιναν υπάρχει διαφορά, παρά το γεγονός πως οι απαιτήσεις του Ισπανού είναι (για παίκτη που έχει πετύχει τα παραπάνω που σας αναφέραμε) είναι απόλυτα λογικές. Εάν η ΑΕΚ επιθυμεί να κάνει δικό της από... αύριο κιόλας έναν παίκτη που παίζει βασικός στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μπορεί να το κάνει αφού η διαφορά δεν είναι σε... τρελά επίπεδα και οι απαιτήσεις φέρονται να είναι απόλυτα λογικές, προκειμένου να έρθει να αγωνιστεί στην ΑΕΚ από την Football League. Αυτό που δεν έχει ως σύμμαχό της η ΑΕΚ σε αυτήν την μεταγραφή είναι ο χρόνος. Και αυτό διότι το γεγονός πως ο Κάλα μένει ελεύθερος από την Σεβίλλη δεν αποτελεί κάποιο μυστικό. Οι πληροφορίες από το περιβάλλον του παίκτη αναφέρουν ότι ήδη υπάρχουν... σειρήνες από ομάδες της Μπουντεσλίγκα, της Serie A και εννοείται της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ο παίκτης αναμένεται να λάβει άμεσα την τελική του απόφαση για το ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του και όχι σε περισσότερο από 1 εβδομάδα με 15 μέρες.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα