«Έρχεται μεγάλη πρόταση για Μήτρογλου»

Δημήτρης Τομαράς
«Έρχεται μεγάλη πρόταση για Μήτρογλου»

bet365

Βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης εκτιμούν πως είτε τον Γενάρη είτε το καλοκαίρι θα έρθει μεγάλη πρόταση για τον Μήτρογλου από το Νησί.

Οι Άρσεναλ, Έβερτον, Φούλαμ, Νιουκάστλ, Τότεναμ και Γουέστ Χαμ είναι η εξάδα των αγγλικών ομάδων που ενδιαφέρονται έντονα για τον Μητρογκόλ. Δημοσιεύματα και πληροφορίες από την Βρετανία επισημαίνουν πως θα... σκάσει φέτος ή τον Γενάρη ή το καλοκαίρι μία πολύ καλή προσφορά για τον παίκτη.

«Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη και ενώ αφαίρεσε την ρήτρα. Έχει αρνηθεί προτάσεις, όμως δεν μπορεί να συνεχίσει να λέει όχι, ειδικά όταν θα έρθουν πολύ καλές προτάσεις για τον Μήτρογλου από την Αγγλία ή τον Γενάρη ή το καλοκαίρι. Η Νιουκάστλ θέλει πολύ τον παίκτη και δεν είναι η μόνη», επισημαίνεται ανάμεσα στα άλλα σε ρεπορτάζ στην Αγγλία. Η πρόταση μπορεί να φτάσει ή και να ξεπεράσει τα 15 εκατ. ευρώ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα