Αρνητικός για Άρη ο Ουντότζι, φήμες για ΟΦΗ!

Gazzetta team
Αρνητικός για Άρη ο Ουντότζι, φήμες για ΟΦΗ!

bet365

Η διοίκηση του Λάμπρου Σκόρδα ασκεί πιέσεις στον Σαλόζε Ουντότζι προκειμένου να επιστρέψει στον Άρη, αλλά ο Νηγηριανός παραμένει αρνητικός, ενώ προτάθηκε και στον ΟΦΗ!

Μετά την αλλαγή της διοικητικής και προπονητικής ηγεσίας στους «κίτρινους», ξεκίνησε νέο κύκλος προσπαθειών προκειμένου να αλλάξει γνώμη ο Ουντότζι και να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Ο παίκτης όμως παραμένει αρνητικός και τονίζει ότι δεν θα ξαναπαίξει στον Άρη. Οι άνθρωποι της ομάδας δείχνουν αποφασισμένοι να κινηθούν νομικά, αφού υποστηρίζουν πως προσπάθησαν να του καταθέσουν τα οφειλόμενα και βρήκαν κλειστό το λογαριασμό του.

Κάποιες φήμες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αναφέρουν μάλιστα ότι ο Ουντότζι προτάθηκε στον ΟΦΗ, ο οποίος ψάχνει παίκτη στη θέση του!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα