Μασάντο: «Επέστρεψα πιο δυνατός!»

Μασάντο: «Επέστρεψα πιο δυνατός!»

Gazzetta team
Μασάντο: «Επέστρεψα πιο δυνατός!»

bet365

Ο Μασάντο μίλησε για τον τραυματισμό του που ήρθε την πιο λάθος στιγμή και τις προσπάθειες που καταβάλει για να επιστρέψει δυνατός στον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος μέσος του Ολυμπιακού είχε μία σύγκρουση με τον Γοδόι του Παναιτωλικού στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Αγρίνιο, με αποτέλεσμα να χάσει ορισμένα σημαντικά ματς. Ο ίδιος, με δηλώσή του στην O' Jogo τόνισε ότι ο τραυματισμός του ήρθε σε μια περίοδο εξαιρετικής φόρμας για τον ίδιο και υποστήριξε ότι επέστρεψε πιο δυνατός.

«Τραυματίστηκα όταν ήμουν στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση της καριέρα μου. Απέκτησα ένα πρόβλημα στο γόνατο και προσπάθησα να επιστρέψω το συντομότερο. Ένιωθα όμως κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο. Τώρα όμως επέστρεψα ακόμη πιο δυνατός. Έχω ήδη παίξει τρια παιχνίδια και σιγά-σιγά επανέρχομαι σε ρυθμό», τόνισε ο Μασάντο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα