Η Χριστουγεννιάτικη κάρτα του Παναθηναϊκού (vid)

Η Χριστουγεννιάτικη κάρτα του Παναθηναϊκού (vid)

Γιώργος Βροντάκης

bet365

Όλο το επιτελείο του Παναθηναϊκού ψήφισε για την Χριστουγεννιάτικη κάρτα της ομάδας και άπαντες έστειλαν τις ευχές τους.

Ο Γιάννης Αναστασίου στο video που ανέβηκε στο διαδίκτυο εύχεται:« Υγεία, αγάπη και ευτυχία με πολλά πράσινα χαμόγελα», ενώ ο Δημήτρης Σαραβάκος ανέφερε: «Χρόνια Πολλά σε όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού και να ξέρουν πως κάνουμε ότι μπορούμε για να τους δώσουμε χαρές και νίκες».

Στο τέλος του εξάλεπτου video όλοι οι παίκτες δίνουν τις ευχές τους... Δείτε το video

H φετινή κάρτα διαμορφώθηκε με βάση την πρόταση του φιλάθλου και μέλους της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος συμμετείχε στον διαγωνισμό σχεδιασμού της Χριστουγεννιάτικης κάρτας του Παναθηναϊκού.

Αυτή είναι η επίσημη κάρτα Χριστουγέννων της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με την οποία εύχονται σε όλους τους φιλάθλους του τριφυλλιού ανά τον κόσμο μία ευτυχισμένη, υγιή και επιτυχημένη χρονιά!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα