«Από τα μεγαλύτερα ταλέντα ο Καραγκούνης»

«Από τα μεγαλύτερα ταλέντα ο Καραγκούνης»

Μάκης Σταθάτος
«Από τα μεγαλύτερα ταλέντα ο Καραγκούνης»

bet365

Πολύ κοντά στην Τσβόλε βρίσκεται ο Θανάσης Καραγκούνης, με τον τεχνικό διευθυντή της ολλανδικής ομάδας Τζεράντ Νικάμπ να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον άσο του Ατρομήτου.

Με δηλώσεις του στον ολλανδικό Τύπο, ο Νικάμπ ανέφερε: «Ο Καραγκούνης είναι ένας παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί και στις τέσσερις θέσεις της επίθεσης, αλλά εμείς τον βλέπουμε ως ενίσχυση για την αριστερή πλευρά. Τον έχουμε παρακολουθήσει εκτενώς και νομίζω ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει την Τσβόλε.

Είναι παίκτης που μπορεί με μια ενέργεια να καθορίσει έναν αγώνα. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ελλάδας», ανέφερε ο τεχνικός διευθυντής της Τσβόλε.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι απομένουν μόνο οι ιατρικές εξετάσεις για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του και πως για την απόκτησή του είχαν δείξει ενδιαφέρον οι Βέρντερ Βρέμης και Γουίγκαν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα