Μετά τους μέσους, ο φορ για ΠΑΟΚ

Μετά τους μέσους, ο φορ για ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Μετά τους μέσους, ο φορ για ΠΑΟΚ

bet365

Η απόκτηση δύο μέσων έχει μπει σε προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ και μόλις ολοκληρωθούν οι συγκεκριμένες μεταγραφές θα... φουλάρει για επιθετικό.

Ένας «καθαρόαιμος» αμυντικός μέσος κι ένας δημιουργικός χαφ βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε πρώτο πλάνο για τον Δικέφαλο του Βορρά και αμφότερες οι δύο περιπτώσεις φαίνεται ότι βρίσκονται πολύ κοντά για να οριστικοποιηθούν και να έρθουν οι παίκτες στην Τούμπα.

Εφόσον κλείσουν οι συγκεκριμένες υποθέσεις επόμενος στόχος για τους Θεσσαλονικείς είναι η ενίσχυση της γραμμής κρούσης σύμφωνα με τη «Sportday», αφού θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η αποχώρηση του Τόμας Νέτσιντ. Μπορεί να υπάρχουν ήδη δύο αξιόπιστες λύσεις, αυτές των Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη, ωστόσο αναμφίβολα δημιουργείται... κενό στο «βάθος» της επίθεσης και θα γίνει κίνηση για παίκτη που θα παίζει και πιο περιφερειακά, έχοντας μεγαλύτερες δημιουργικές ικανότητες από τους υπάρχοντες.

Από εκεί και πέρα όπως φαίνεται δεν πρόκειται να γίνει κίνηση για την απόκτηση αμυντικού, κάτι που επισήμανε κι ο Ιβάν Σαββίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα