Επεισόδια στη Ριζούπολη

Gazzetta team
Επεισόδια στη Ριζούπολη

bet365

Η παρουσία κόσμου του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Ριζούπολης δεν πέρασε απαρατήρητη από μερίδα αγνώστων με αποτέλεσμα να προκληθούν επεισόδια.

Λίγο πριν τις 6 το απόγευμα αφίχθη στο γήπεδο της Ριζούπολης ο βασικός όγκος των ερυθρόλευκων οπαδών που δέχθηκαν επίθεση από αγνώστους και ενώ ήταν σε στενά. Δεν ήθελε και πολύ να... αγριέψουν τα πράγματα. Στην συνέχεια τα επεισόδια μεταφέρθηκαν πίσω από το πέταλο που φιλοξενούνται οι οπαδοί του Ολυμπιακού και μπροστά από τα γήπεδα «5Χ5» των Ακαδημιών του αείμνηστου Γιάννη Παθιακάκη. Οι οπαδοί συγκρούονται με τα ΜΑΤ, που κάνουν χρήση χημικών και δακρυγόνων. Οι οπαδοί απαντούν με φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα, ενώ κάποιοι που βρίσκονται ήδη μέσα στο γήπεδο πετούν καθίσματα στις αστυνομικές δυνάμεις που είναι από κάτω. Και όλα αυτά λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα