Χαριστέας, Καφές, Κυργιάκος πάνε Σίδνεϊ!

Gazzetta team
Χαριστέας, Καφές, Κυργιάκος πάνε Σίδνεϊ!

bet365

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Αυστραλία, ο Άγγελος Χαριστέας, ο Παντελής Καφές και ο Σωτήρης Κυριάκος είναι κοντά στην μεταγραφή τους στη Σίδνεϊ Ολίμπικ!

Το σενάριο που θέλεις τους δύο Πρωταθλητές Ευρώπης και τον Κυργιάκο να ξενιτεύονται στην Αυστραλία για να παίξουν σε ημιεπεγγελματικό επίπεδο συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες σύμφωνα με την «Age» της χώρας.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι η Ολίμπικ ελπίζει να τους αποκτήσει για περισσότερα από τέσσερα ματς τον καθένα και τονίζει ότι «Όλοι τους έχουν συμφωνήσει προφορικά για να παίξουν ως γκεστ-σταρ τον επόμενο χρόνο, με την προοπτική να υπογράψουν κανονικά συμβόλαια».

«Διαπραγματευόμαστε εδώ και δυόμιση εβδομάδες και απ' ότι φαίνεται θα έρθουν και οι τρεις σε διαφορετικά σημεία της σεζόν. Προέρχονται από μερικά σημαντικά συμβόλαια και είναι παίκτες αξίας. Είναι περιπτώσεις στις οποίες και αυτοί αλλά και εμείς θα βγούμε κερδισμένοι», είπε ο πρόεδρος της Ολίμπικ, Γκρέιαμ Αθανασέρης.

Η Ολίμπικ ιδρύθηκε από Έλληνες μετανάστες το 1957 και αγωνίζεται σε ημιεπαγγελματικό επίπεδο. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, για τους τρεις Έλληνες θα πληρώσουν τα τρία από τα έξι μέλη του Δ.Σ.

 

Τελευταία Νέα