«Άρσεναλ, Λίβερπουλ, Τσέλσι χάνουν τον Μήτρογλου»

Θάνος Σαρρής
«Άρσεναλ, Λίβερπουλ, Τσέλσι χάνουν τον Μήτρογλου»

bet365

Η είδηση της ανανέωσης του συμβολαίου του Κώστα Μήτρογλου με τον Ολυμπιακό δεν έμεινε ασχολίαστη από τον διεθνή Τύπο, όπως παρουσιάζει το gazzetta.gr, κυρίως στην Αγγλία.

Κατά καιρούς το όνομα του «Μητρογκόλ» έχει εμφανιστεί στο μεταγραφικό ρεπορτάζ αρκετών μεγάλων ομάδων, με τις αναφορές να είναι καθημερινές. Η ανανέωσή του λοιπόν δεν θα μπορούσε να περάσει στο «ντούκου», αν και αρκετοί θεωρούν ότι το καλοκαίρι θα αποχωρήσει, μόνο που πλέον χρειάζονται αρκετά χρήματα.

«Η Άρσεναλ πρέπει να κοιτάξει αλλού για επιθετικό αφού ο στόχος-κλειδί Κωνσταντίνος Μήτρογλου δέσμευσε το μέλλον του στον Ολυμπιακό. Η ελληνική μηχανή των γκολ φερόταν ως επικεφαλής στη λίστα με τις επιλογές του Αρσέν Βενγκέρ για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου», αναφέρει η Metro.

Η Express τονίζει: «Ο Μήτρογλου, στόχος των Άρσεναλ, Τσέλσι και Λίβερπουλ υπογράφει νέο συμβόλαιο. Ο μεταγραφικός στόχος των Λίβερπουλ, Τσέλσι και Άρσεναλ, Κωνσταντίνος Μήτρογλου, επέκτεινε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, όπως επιβεβαίωσε ο σύλλογος».

Το Eurosport τονίζει: «Η Λίβερπουλ, η Άρσεναλ και η Τσέλσι θα πρέπει να ξοδέψουν πολλά χρήματα αν θέλουν να αποκτήσουν τον Κώστα Μήτρογλου, αφού ο επιθετικός επέκτεινε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό», ενώ το Sky Sports αναφέρει: «Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι επέκτεινε το συμβόλαιο του Κωνσταντίνου Μήτρογλου, ο οποίος έχει συνδεθεί με πολλά κλαμπ της Πρέμιερ Λιγκ. Ο 25χρονος επιθετικός βρίσκεται σε κατάσταση-φωτιά αυτή τη σεζόν, με τα ρεπορτάζ να τον θέλουν να κεντρίζει το ενδιαφέρον κορυφαίων ελληνικών ομάδων, συμπεριλαμβανομένων της Λίβερπουλ, της Άρσεναλ και της Τσέλσι».

«Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι επέκτεινε το συμβόλαιο του Κωνσταντίνου Μήτρογλου, ο οποίος έχει συνδεθεί με αρκετές ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ», γράφει το Teamtalk, που με τη σειρά του κάνει αναφορά στη Λίβερπουλ, την Άρσεναλ και την Τσέλσι. «Ο περιζήτητος Μήτρογλου είναι πιο ακριβός», γράφει το γερμανικό Kicker και προσθέτει ότι: «Ο Κώστας Μήτρογλου πλέον έχει μεγαλύτερο κόστος για κάθε νέο εργοδότη».

Η γαλλική Equipe τονίζει ότι «Ο επιθετικός σταρ του Ολυμπιακού Κώστας Μήτρογλου είχε συμβόλαιο μέχρι το 2016, αλλά είχε ρήτρα 8 εκατομμυρίων. Ο Ολυμπιακός διόρθωσε το πρόβλημα, επεκτείνοντας το συμβόλαιο του 25χρονου επιθετικού μέχρι το 2017 και αφαιρώντας κάθε ρήτρα. Ο Έλληνας επιθετικός είναι πιθανόν να φύγει και πάλι το καλοκαίρι, αλλά με ένα πολύ μεγαλύτερο ποσό». «Ο περιζήτητος από πολλά ευρωπαϊκά κλαμπ επιθετικός Κωνσταντίνος Μήτρογλου υπέγραψε νέο συμβόλαιο», τονίζει το Top Mercato.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα