Στέφενς: «Έκανα λάθος με Βίτορ»

Στέφενς: «Έκανα λάθος με Βίτορ»

Gazzetta team
Στέφενς: «Έκανα λάθος με Βίτορ»

bet365

Ο Χουμπ Στέφενς προσπάθησε να «ντοπάρει» τον Βίτορ που ήταν «πεσμένος» μετά τον τραυματισμό του, ενώ παραδέχτηκε πως ήταν λάθος του που τον έβαλε να παίξει.

Σήμερα θα ξεκαθαρίσει οριστικά το μέγεθος του τραυματισμού του Ποργογάλου στόπερ, που πιθανότατα έχει υποστεί θλάση στο τετρακέφαλο και θα λείψει για τουλάχιστον ένα μήνα από τους αγωνιστικούς χώρους. Αυτός μάλιστα είναι ο δεύτερος τραυματισμός του Βίτορ μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, γεγονός που τον «έριξε» αρκετά και ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας.

Ο Στέφενς πάντως προσπάθησε να του ανυψώσει το ηθικό μιλώντας για λίγο μαζί του σύμφωνα με τη «Live Sport», με τον Ολλανδό μάλιστα να παραδέχεται σε συνομιλίες με τους συνεργάτες του πως ήταν λάθος να τον χρησιμοποιήσει μετά το ταξίδι του παίκτη στη Λισσαβόνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα