Προχωράει για δύο μεταγραφές ο ΠΑΟΚ

Προχωράει για δύο μεταγραφές ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Προχωράει για δύο μεταγραφές ο ΠΑΟΚ

bet365

Στο... φουλ οι μεταγραφικές μηχανές του ΠΑΟΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν ήδη ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις, περιμένοντας τις απαντήσεις τους, αλλά και το «ok» του Ιβάν Σαββίδη.

Την περίπτωση ενός κλασικού αμυντικού μέσου που αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο και βρίσκεται σε καλή ηλικία, καθώς κι ενός μεσοεπιθετικού μπορεί να παίξει σαν δεύτερος φορ, αλλά και ακραίος έχει προχωρήσει ο Δικέφαλος. Αμφότεροι είναι παίκτες που δεν είναι φτηνοί σύμφωνα με τη «Live Sport», αλλά έχουν σίγουρα προοπτική κι εφόσον γίνει το deal, θα ενισχύσουν την ομάδα γι' αρκετά χρόνια.

Από εκεί και πέρα ένα όνομα που φέρεται να συζητήθηκε στους Θεσσαλονικείς τις τελευταίες ημέρες, είναι αυτό του Σικαμπάλα, που έμεινε ελεύθερος από τη Ζάμαλεκ. Ο Αιγύπτιος όμως αξιώνει περί το 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο, ποσό που θεωρείται πολύ υψηλό κατά την άποψη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, ενώ κι ο χαρακτήρας του κρίνεται προβληματικός.

Σε ό,τι αφορά το θέμα του κεντρικού αμυντικού, φαίνεται ότι υπάρχει αλλαγή πλεύσης μετά και τον τραυματισμό του Μίγκελ Βίτορ. Οι «ασπρόμαυροι» ψάχνουν πλέον και για στόπερ κι όπως όλα δείχνουν θα προχωρήσουν στην ενίσχυση της οπισθοφυλακής τους από τον Γενάρη. Ήδη μάλιστα φέρονται να έχουν ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα