Αναστασίου: «Το ίδιο καλοί και με τη Ξάνθη»

Αναστασίου: «Το ίδιο καλοί και με τη Ξάνθη»

Νίκος Μαρούδας
Αναστασίου: «Το ίδιο καλοί και με τη Ξάνθη»

bet365

Αρκετά ικανοποιημένος από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα με τον Λεβαδειακό ήταν ο Γιάννης Αναστασίου, που μοίρασε συγχαρητήρια στην προπόνηση της Πέμπτης. Τετ α τετ με Σίλντενφελντ και Δώνη ο «Ολλανδός»...

Η νίκη με τον Λεβαδειακό την Τετάρτη, επέστρεψε σε όλους στον Παναθηναϊκό τα χαμόγελα στα χείλη, μετά την ήττα και την κακή εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ο Γιάννης Αναστασίου στην προπόνηση της Πέμπτης, μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του, ενώ τους ζήτησε να συνεχίσουν να παρουσιάζουν το ίδιο καλό πρόσωπο...

Ο «Ολλανδός», έμεινε ευχαριστημένος με την εικόνα που έδειξαν οι παίκτες του στο ματς με τον Λεβαδειακό και τους τόνισε πως τέτοιες εμφανίσεις θέλει να βλέπει από αυτούς.

«Συγχαρητήρια για τη νίκη και την εμφάνιση... Αυτό είναι το πρόσωπο που πρέπει και θέλουμε να παρουσιάζουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο καλά, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι τη Κυριακή με τη Ξάνθη που πρέπει να παρουσιαστούμε το ίδιο καλοί και να το κερδίσουμε», ήταν τα λόγια του τεχνικού του «τριφυλλιού» στους ποδοσφαιριστές του.

Τετ α τετ με δύο

Εκτός από την ομιλία του προς όλη την ομάδα και τα συγχαρητήρια που μοίρασε, ο Γιάννης Αναστασίου τα είπε ιδιαίτερα και με δύο ποδοσφαιριστές.

Ο Έλληνας τεχνικός, είχε τετ α τετ με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, με το οποίο λογικά συζήτησε την πορεία του τραυματισμού του, αλλά και γενικά τις τελευταίες του εμφανίσεις, ενώ το δεύτερο ήταν με τον Χρήστο Δώνη.

Ο νεαρός μέσος του Παναθηναϊκού μέσα σε λίγες μέρες έχει κάνει δύο συμμετοχές με ισάριθμα γκολ και ο Αναστασίου θέλησε να μιλήσει μαζί του για την έως τώρα πορεία του, αλλά και για τη συνέχεια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα